Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Naisten itsepuolustus

Järjestämme säännöllisesti naisten itsepuolustuskursseja. Erityisesti naisten itsepuolustuksen erityispiirteisiin keskittyvät kurssit sisältävät teoriaa ja käytännön harjoittelua.

Kurssien tavoitteena on opettaa toimintamalleja tyypillisiin naisiin kohdistuviin uhka- ja väkivaltatilanteisiin. Kursseilla käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa hätävarjelu, oma kehonkieli, äänen käyttö, naisten vahvuudet itsepuolustustilanteessa ja käytännön harjoitteet esimerkiksi erilaisia otteita tai hyökkäyksiä vastaan.

Naisten itsepuolustuskursseja ohjaa Jonna Vainikainen (Expert 2), joka on yksi maailman korkeimman arvoisista Krav Maga Globalin naisohjaajista maailmassa ja vastaa naisten toiminnasta Suomessa sekä Mika Vainikainen (Expert 2), joka tuo kursseille siellä tarvittavan miesnäkökulman.

Seuraava naisten itsepuolustuskurssi

Seuraava naisten itsepuolustuskurssi järjestetään alkuvuodesta 2020. Lisätietoja myöhemmin.  Kurssi antaa perusvalmiudet jatkaa harjoittelua keskiviikon naisten harjoitteluryhmässä.

Women only

Voit osallistua naisten omaan viikkotuntiin kymppikortilla käytyäsi naisten itsepuolustuskurssin. Naisten oma ryhmä on hyödyllinen myös sekaryhmässä harjoitteleville naisille, sillä tällä tunnilla keskitymme erityisesti naisille tyypillisiin itsepuolustustilanteisiin ja -harjoitteisiin.